perjantai 17. lokakuuta 2014

#2 Kuulumisia


 mennessäni tallille, lapsonen näytti tältä :D

Nyt on ensimmäiset kaksi viikkoa pojan kanssa yhteiseloa takana, ja täytyy sanoa, että on se jo hurmannut valloittavalla persoonallaan minut ja äidin :) Se on ihan uskomattoman sosiaalinen ja utelias, tulisi luultavasti syliin jos vain mahtuisi ;)


Ollaan käyty aina ratsastelun jälkeen kävelemässä pikku maastolenkki, välillä selästä ja välillä maastakäsin, ja viimeisen viikon ajan oikein rennosti ilman sinkoiluja ! Ollaan harjoiteltu paljon väistöjä, ja nyt tuntuu että B on hoksannut hienosti jutun juonen. Tänään kävin ratsastamassa ja hoitamassa Bambin jo aamulla ennen töitä. Keskityttiin laukannostoihin, muutama askel laukkaa, käyntiin, valmistelu ja uusi nosto. Hienosti nousi oikeat laukat, paitsi kerran, jonka B korjasi hienosti itse oikeaan !



Lepopäivien jälkeiset ratsastelut on sen sijaan tuottaneet hieman haastetta...B kun on muutenkin aika säpäkkä kaveri, niin vapaan jälkeen toinen ei meinaa pysyä nahoissaan.:D Täytyy koittaa jatkossa vaikka juoksuttaa vähän ylimääräisiä höyryjä pois.





 Teen tosiaan kaksivuorotyötä, joka aiheuttaa vähän lisähaastetta tallilla käymiseen, mutta sekin on tosiasiassa vain järjestelykysymys. Nyt kuitenkin on onneksi vapaa viikonloppu, joten saa vähän levätä rankan viikon jälkeen, ja vaikka hidastella tallilla niin paljon kun sielu sietää !

Hauskaa viikonloppua kaikille ! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti